FOTBAL:FC U CRAIOVA-FCSB, CUPA ROMANIEI BETANO (4.12.2023)
Ce a spus Adrian Mitielu despre fotbalistul Craiovei dorit de Gigi Becali la FCSB
adrian mititelu
Adrian Mititelu, prima reacție după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus echipa de start de la FCSB
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum

Astra - ACS Poli Timișoara 4-1. Pas mare pentru giurgiuveni spre finala Cupei României

25.04.2017, 11:46

Astra Giurgiu a făcut un pas mare spre finala Cupei României, după ce a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu 4-1, în turul semifinalelor.

astra poli tim
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Pentru Astra au marcat Constantin Budescu (4 - penalty, 52 - penalty), Cristian Săpunaru (36) şi Alexandru Ioniţă II (76), respectiv Alexandru Popovici (9).

Budescu ar mai fi putut primi penalty în minutul 59, la un duel cu Cristian Scutaru.

Returul va avea loc în perioada 16-18 mai, la Timişoara.

În cealaltă semifinală se înfruntă CS U Craiova şi FC Voluntari. Turul este programat joi la Drobeta-Turnu Severin, iar returul în intervalul 16-18 mai.


Finala Cupei României este programată pe 27 mai, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.


Min.90+3: Final de meci. Astra a surclasat-o pe ACS Poli Timişoara, scor 4-1, şi este cu un pas în finala Cupei României, programată pe 27 mai, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Min.90+2: Ocazie Astra! O nouă oportunitate imensă a Astrei. Alexandru Dandea a reluat însă mult peste poartă deşi se afla singur la opt metri de poarta lui Curileac.

Min.90: Ocazie Astra! Acţiune ofensivă excelentă a Astrei. Daniel Florea, servit excelent de Budescu, a fost blocat foarte bine de Bocşan, în careul mic al timişorenilor.

Min.89: Dandea a şutat de la 18 metri, fără mari emoţii pentru Curileac.

Min.80: Şutul lui Junior Morais, de la marginea careului de 16 metri, a fost reţinut de Vasile Curileac.

Min.77: Alexandru Dandea a intrat în locul lui Daniel Niculae.

Min.76: Gooool Astra! Astra - ACS Poli 4-1. Execuţie superbă a lui Alexandru Ioniţă, care l-a învins pe Curileac cu o "scăriţă" de efect, după ce a fost lansat excelent de Junior Morais.

Min.74: Daniel Florea l-a înlocuit pe Filipe Teixeira la Astra.

Min.70: Pedro Henrique a intrat în locul lui Sebastian Mailat la ACS Poli.

Min.66: Ocazie Astra! Şansă imensă ratată de Daniel Niculae, care nu a reuşit să îl învingă din careul mic pe Curileac. Niculae fusese lansat excelent de Constantin Budescu.

Min.64:     Cartonaş galben pentru fundaşul Astrei, Junior Morais.

Min.63: Ocazie Astra! Lovitura de cap a lui Daniel Niculae, din centrarea lui Budescu, a fost reţinută uşor de Curileac.

Min.59: Penalty refuzat Astrei! Astra ar fi putut primi al treilea penalty din acest meci, însă arbitrul Comănescu i-a refuzat lovitura de la 11 metri lui Budescu, faultat clar în careul bănăţenilor de Cristian Scutaru.

Min.55: Novak a fost înlocuit de Drăghici la ACS Poli Timişoara.

Min.55:     Cartonaş galben şi pentru Cristian Săpunaru.

Min.53: Gooool Astra! Astra - ACS Poli 3-1. Constantin Budescu a transformat din nou fără emoţii penalty-ul, iar echipa lui Marius Şumudică conduce cu 3-1 contra Timişoarei în semifinala Cupei României.

Min.53:     Artean a primit şi el cartonaşul galben, pentru proteste.

Min.51: Penalty pentru Astra! Budescu a primit o nouă lovitură de la 11 metri, după ce a acuzat o lovitură din partea lui Bocşan.

  Fotbalistul Timişoarei a primit şi cartonaşul galben.

Min.46: A început repriza a doua a semifinalei Cupei României, dintre Astra şi ACS Poli Timişoara.

Min.46: Viorel Nicoară a intrat în locul lui Florin Lovin, la Astra Giurgiu.

Min.45: Pauză la Giurgiu. Astra o conduce cu 2-1 pe ACS Poli Timişoara, în turul primei semifinale a Cupei României.

Min.45:      Daniel Niculae a primit cartonaşul galben.

Min.41: Ocazie Astra! Daniel Niculae a preluat excelent pe piept şi a reluat din voleu, de la 14 metri, însă şutul său a trecut pe lângă poarta lui Curileac.

Min.36: Gooool Astra! Astra - ACS Poli 2-1. Cristian Săpunaru a finalizat excelent, cu capul, din careul mic, centrarea foarte bună a lui Constantin Budescu.

Min.35:     Marius Croitoru a primit cartonaşul galben după o intrare dură asupra lui Takayuki Seto.

Min.31: Ocazie Astra! Lovitura de cap a lui Daniel Niculae, aflat într-o poziţie de ofsaid nesemnalizată, a trecut peste poarta bănăţenilor.

Min.31: Şutul lui Filipe Teixeira de la 18 metri a fost deviat în corner.

Min.29:     Cartonaş galben primit de Florin Lovin

Min.18: Gol anulat Astra! Daniel Niculae a finalizat excelent centrarea lui Junior Morais, însă golul atacantului Astrei a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid.

Min.17: Ocazie Astra! A doua şansă importantă ratată de Alexandru Ioniţă, al cărui şut a fost blocat excelent de Curileac.

Min.9: Gooool ACS Poli Timişoara! Astra - ACS Poli 1-1. Lansat de Croitoru, Mailat a plecat excelent pe banda dreaptă, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, şi l-a servit perfect pe Alexandru Popovici, care a finalizat simplu, singur cu portarul Astrei, Plamen Iliev.

Min.4: Gooool Astra! Astra - ACS Poli 1-0. Constantin Budescu a transformat fără emoţii penalty-ul, iar Astra conduce deja cu 1-0 în prima semifinală a Cupei României.

Min.3: Penalty pentru Astra! Budescu a căzut după un duel cu Soljic, iar arbitrul Adrian Comănescu a dictat lovitură de la 11 metri.

    Soljic a primit şi cartonaşul galben la această fază.

Min.1: Ocazie Astra! Alexandru Ioniţă a ratat prima ocazie a partidei încă din secunda 50. Şutul său de la 12 metri a fost deviat însă în corner.

Min.1: A început turul semifinalei Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi ACS Poli Timişoara.

UPDATE 19:30 ECHIPELE DE START

Astra: Iliev - Oros, Săpunaru, Fabricio - Al. Ioniţă, Seto, Lovin, J. Morais - Teixeira, D. Niculae, Budescu. Antrenor: Marius Şumudică.

ACS Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Scutaru, Bocşan, G. Neagu - Artean, Mailat - Al. Popovici, Novak, Soljic - Croitoru. Antrenor: Ionuţ Popa.


 Astra şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc, la Giurgiu, în primul meci din semifinalele Cupei României. Manşa tur este în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 20:00.

Semifinalele Cupei României debutează cu duelul dintre Astra şi ACS Poli Timişoara, echipe care, în sezonul trecut, s-au oprit în faza sferturilor. Aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării şi calificaţi în finala Cupei Ligii, bănăţenii încearcă să facă pasul decisiv şi în Cupa României.

”Așa cum am promis, mergem mai departe pe toate fronturile. Cât putem, o să tragem de noi. Eu mă bucur că am ajuns în semifinale, dacă putem să mergem mai departe ar fi o minune”, susține Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor.

De cealaltă parte, Marius Șumudică a fost impresionat de parcursul celor de la Timișoara și își avertizează jucătorii înaintea duelului direct.

”Vom juca primul meci acasă cu o echipa care este printre revelațiile acestui campionat. Îi felicit pentru parcursul pe care l-au avut în campionat. Au un antrenor bun, cu experiență, cu umor, antrenor care și-a pus amprenta în evoluția echipei. Trebuie să fim foarte atenți”, a declarat și Marius Șumudică.

Partida dintre Astra și ACS Poli Timişoara va fi în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: astra , acs poli timisoara , astra timisoara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
popescu mutu
Gică Popescu a spus cine este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile

Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023
Video Exclusiv Faza anului în Cupa României! ”A vrut să se prefacă mort?” / ”N-am mai văzut așa ceva”. Ilie Dumitrescu a rămas ”mască”
faza-comica-chindia
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Exclusiv Cine a comis greșeala ”fatală”, care a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupă! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să-și asume”
mihai-pintilii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat