FOTBAL:FC U CRAIOVA-FCSB, CUPA ROMANIEI BETANO (4.12.2023)
Ce a spus Adrian Mitielu despre fotbalistul Craiovei dorit de Gigi Becali la FCSB
adrian mititelu
Adrian Mititelu, prima reacție după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus echipa de start de la FCSB
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum

CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Calificare dramatică în semifinalele Cupei României, deși oltenii au jucat în 10!

29.03.2017, 21:29

La primul meci în tricoul celor de la CS U Craiova, Jazvic a fost aproape să le dea gol dinamoviştilor în sferturile Cupei României după şase minute.

bucurie craiova 1
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Replica echipei lui Cosmin Contra a venit de la Rivaldinho, pentru prima dată titular la Dinamo. După jumătate de oră, Băluţă a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, singur cu Cerniauskas. Până la pauză, portarul lituanian a mai intervenit şi în faţa lui Bancu.

Oltenii au început repriza a doua tot în atac, dar Jazvic nu a profitat de centrarea lui Băluţă. Apoi, mijlocaşul Craiovei a luat două galbene în doar patru minute şi gazdele au continuat meciul în inferioritate. Abia intrat pe teren, Daniel Popa a ratat cea mai mare ocazie a lui Dinamo. Oltenii au cerut penalty la o intrare a lui Popescu la Bancu, dar ”centralul” Ovidiu Haţegan i-a dat ”galben” mijlocaşului Craiovei pentru simulare.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Patrick Petre a irosit o mare ocazie în minutul 85, iar replica oltenilor a venit prin şutul lui Andrei Ivan, care a fost scos de sub transversală. Zlatinski putea să evite prelungirile, dar a tras puţin pe lângă poartă din lovitură liberă. 

La loviturile de departajare, Patrick Petre şi Screciu au ratat şi, după cele cinci penalty-uri de fiecare, scorul era 4-4. A urmat ratarea lui Spătaru, iar Ivan a transformat penalty-ul, care o duce pe CS U Craiova pentru prima dată în semifinalele Cupei României.


CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d)
Eliminat: Băluță 63

La loviturile de departajare
CS U Craiova: Au transformat: Gustavo, Briceag, Bancu, Calancea, Kelic, Ivan. A ratat: Screciu

Dinamo: Au transformat: Hanca, Busuladzic, Nistor, Filip, Popa. Au ratat: Petre și Spătaru 

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov (Mateiu 46), Briceag – Zlatinski (Gustavo 102), Screciu, Bancu – A. Ivan, Jazvic (Măzărache 75), Băluță.
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu (D. Spătaru 59) – Hanca, Rivaldinho (D. Popa 66), Bumba (P. Petre 79).
Antrenor: Cosmin Contra 

ARBITRU: Ovidiu Haţegan.


LIVE TEXT

LOVITURILE DE DEPARTAJARE

PRIMA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 0-1. A marcat HANCA
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A egalat GUSTAVO 

A DOUA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A RATAT PETRE
CRAIOVA - DINAMO 2-1. A marcat BRICEAG

A TREIA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 2-2. A marcat BUSULADZIC
CRAIOVA - DINAMO  3-2. A marcat BANCU

A PATRA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 3-3. A marcat NISTOR
CRAIOVA - DINAMO  3-3. A RATAT SCRECIU, după ce a apărat Cerniauskas

A CINCEA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 4-3. A marcat FILIP
CRAIOVA - DINAMO 4-4. A egalat CALANCEA 

CÂTE UN PENALTY DE FIECARE ECHIPĂ

CRAIOVA - DINAMO 5-4. A marcat POPA
CRAIOVA - DINAMO  5-5. A egalat KELIC

CRAIOVA - DINAMO 5-5. A RATAT SPĂTARU, care a trimis peste transersală!
CRAIOVA - DINAMO  6-5. A marcat IVAN și CS U CRAIOVA ESTE ÎN SEMIFINALE.

Min. 120 - FINALUL CELOR DOUĂ REPRIZE DE PRELUNGIRI! CS U CRAIOVA și DINAMO sunt la egalitate după 120 de minute, astfel că semifinalista se va decide după loviturile de departajare.

Min. 116 - CG PATRICK PETRE pentru un fault asupra lui Ivan

Min. 115 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI FILIP! Fundașul stânga a avut un clinci cu Ivan, dar Hațegan a lăsat jocul să continue. Craiovenii susțin că Ivan a fost primul la minge și că Filip a faultat. Dinamovistul mai avea un ”galben”.

Min. 113 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Mateiu i-a dat o pasă extraordinară lui Bancu iar acesta, ajuns față în față cu Cerniauskas, n-a reușit să marcheze.

Min. 110 - OCAZIE DINAMO! Hanca a luat o fază pe cont propriu, a trecut printre doi adversari, după care, ajuns în careu, a șutat la colțul lung, dar Calancea a deviat impecabil în lateral.

Min. 108 - CG NISTOR pentru un fault asupra lui Mateiu

Min. 106 - A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA A PRELUNGIRILOR

Min. 105+2 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DIN PRELUNGIRI

Min. 105+1 - OCAZIE CRAIOVA! Gustavo a executat foarte bine o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar cerniauskas a scos mingea din vinclu.

Min. 102 - ULTIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Zlatinski, epuizat, a intrat GUSTAVO

Min. 100 - OCAZIE DINAMO! Nistor a șutat de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar Calancea a plonjat impecabil și a respins în lateral.

Min. 99 - OCAZIE CRAIOVA! Acțiune personală de toată frumusețea a lui Bancu, care a înșiruit oe drum mai mulți jucători de la Dinamo, după care a șutat în Dielna. Oltenii au cerut iar penalty!

Min. 97 - OCAZIE DINAMO! Danu Spătaru, de pe linia careului de 16 metri, a pus latul, după o centrare bună a lui Filip, de pe stânga, dar mingea a trecut puțin peste transversală.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor.

Min. 90+4 - FINALUL CELOR 90 DE MINUTE! CS U Craiova și Dinamo sunt la egalitate, 0-0. Oltenii evoluează în 10, după eliminarea lui Băluță.

Min. 90+4 - OCAZIE CRAIOVA! Contraatac rapid al oltenilor. Bancu, după o cursă personală, a juns la marginea careului, i-a pasat în stânga lui Măzărache iar acesta din urmă a șutat pe colțul scurt, dar pe lângă poartă.

Min. 90+2 - OCAZIE CRAIOVA! Zlatinski a executat foarte bine o lovitură liberă, dar mingea a trecut razant de bara din stânga porții lui Cerniauskas.

Min. 90 - CG POPESCU pentru fault asupra lui Măzărache

Min. 90 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI POPESCU! Măzărache a primit o pasă, de peste 40 de metri, din partea lui Ivan, dar a fost faultat de Popescu. Hațegan a considerat că e fault doar de ”galben”.

Min. 88 - OCAZIE CRAIOVA! Ivan s-a trezit cu o pasă din pasa lui Nistor, după care a șutat impecabil, dar Cerniauskas a scos de sub transversală.

Min. 85 - OCAZIE MARE DINAMO! Patrick Petre, din doar cățiva metri, nu a reușit să reia cu latul în plasă, după o centrare foarte bună a lui Hanca, de pe dreapta.

Min. 81 - Simon Măzărache a demonstrat că dispune de o viteză foarte bună, l-a driblat pe Romera, dar a încheiat faza cu un șut slab, care nu l-a pus în dificultate pe Cerniauskas.

Min. 79 - ULTIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Bumba, a intrat PATRICK PETRE.

Min. 76 - Ivan a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, peste zid, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Jazvic, a intrat MĂZĂRACHE

Min. 73 - CG BANCU pentru simulare

Min. 73 - CS U CRAIOVA MERITA UN PENALTY! Bancu, bine deschis cu o pasă în careu a fost faultat de Popescu, care a avut o intrare întârziată, dar Ovidiu Hațegan a considerat simulare.

Min. 72 - CG POPA pentru un fault din spate asupra lui Mateiu

Min. 67 - OCAZIE MARE DINAMO ! Popa, abia intrat, a reluat cu capul, după o centrare a lui Spătaru, dintre Screciu și Popov, dar Calancea a deviat absolut senzațional.

Min. 66 - A DOUA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Rivaldinho, a intrat DANIEL POPA

Min. 63 - CG CR BĂLUȚĂ, ELIMINAT! CS U CRAIOVA A RĂMAS ÎN 10! Mijlocașul oltenilor a fost taxat pentru un fault asupra lui Popescu

Min 63 - Mateiu, din poziție centrală, de la marginea careului, a trimis pe lângă poartă. 

Min. 60 - CG BĂLUȚĂ pentru un fault cu talpa în față, piciorul sus, asupra lui Bumba

Min. 59 - PRIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Mahlangu, a intrat DANU SPĂTARU

Min. 57 - Briceag, după o acțiune bună a oltenilor, a centrat în careu, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 55 - CG ANDREI IVAN pentru că i-a cerut socoteală lui Filip

Min. 55 - CG STELIANO FILIP pentru reacția pe care a avut-o

Min. 54 - Jucătorii sunt extrem de nervoși. Oltenii, în frunte cu Andrei Ivan, i-au reroșat lui Filip un fault asupra lui Dimitrov.

Min. 53 - CG DIELNA pentru un fault din spate al lui Ivan

Min. 51 - CG HANCA pentru un fault asupra lui Briceag

Min. 51 - OCAZIE CRAIOVA! Băluță a centrat în fața porții, după o acțiune excelentă personală, dar Jazvic nu a urmărit mingea și dinamoviștii au răsuflat ușurați.

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Popov, a intrat MATEIU.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 44 - OCAZIE CRAIOVA! Bancu a șutat de la marginea careului, dar Cerniauskas, atent, a respins în față.

Min. 41 - Nistor a executat un nou corner pentru Dinamo, capitol la care roș-albii domină autoritar, dar lovitura de cap a lui Rivaldinho a fost deviată de Kelic.

Min. 30 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Băluță, bine deschis în atac cu o pasă cu exteriorul a lui Ivan, a trecut de Dielna, care a căzut în careu, fără a fi incomodat, după care a rămas singur cu Cerniauskas, dar lituanianul a respins excelent.

Min. 26 - Dielna a centrat foarte bine, de la marginea careului de 16 metri, Hanca, aflat în poziție bună, a recentrat în fața porții, deși putea să și șuteze, dar Kelic a îndepărtat pericolul.

Min. 20 - Nistor a executat foarte bine un corner de pe stânga, Popescu a deviat cu capul pe spate, dar Busuladzic n-a ajuns la întâlnirea cu mingea, astfel că oltenii au scăpat de o fază periculoasă.

Min. 11 - OCAZIE MARE DINAMO! Nistor a centrat foarte bine din lovitură liberă, lateral dreapta, iar Rivaldinho a reluat cu capul, pe colțul lung, puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Calancea.

Min. 10 - CG BRICEAG pentru un fault asupra lui Romera

Min. 6 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Bancu a profitat de o eroare a lui Romera, pe partea stângă, a intrat în careu, după care a centrat pe bara a doua și Jazvic, la primul meci ca titular în tricoul oltenilor, a trimis cu capul peste transversală. 

## La ora de start a partidei s-au înregistrat 18 grade, fără vânt, atmosferă superbă pentru fotbal.

## Mahlangu a devenit titular în ultima clipă, după ce Palic s-a accidentat. Nedelcearu, care a fost reprimit la prima echipă, este rezervă la Severin.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la CS U Craiova. 


UPDATE Ora 20:18. ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag – Zlatinski, Screciu, Bancu – A. Ivan (cpt), Jazvic, Băluță.

Rezerve: Mingote – Mateiu, Gustavo, Markovic, Măzărache, Dumitraș, Bucurică. 
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip (cpt) – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu – Hanca, Rivaldinho, Bumba.

Rezerve:
I. Popescu – Nedelcearu, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, Spătaru, I. Șerban.
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)
Asistenți: Vladimir Urzică și Sebastian Gheorghe.

Etichete: csu craiova dinamo , craiova dinamo sferturile cupei romaniei , craiova dinamo severin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
miguel-guerrero8
”500 de euro ca să bem o cafea”. La 30 de ani, s-a lăsat de fotbal și câștigă o ”avere”: ”Nicio lună fără 5 cifre în cont”

Gică Popescu a spus cine este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile
popescu mutu
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023
Video Exclusiv Faza anului în Cupa României! ”A vrut să se prefacă mort?” / ”N-am mai văzut așa ceva”. Ilie Dumitrescu a rămas ”mască”
faza-comica-chindia
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Exclusiv Cine a comis greșeala ”fatală”, care a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupă! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să-și asume”
mihai-pintilii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat