• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gestul obscen pe care Nicolae Stanciu (22 de ani) l-a făcut la finalul partidei de la Severin, în timp ce se îndrepta spre vestiare, va fi analizat și judecat de Comisia de Disciplină a FRF abia vineri. Iniţial, mijlocaşul campioanei trebuia să afle verdictul azi, înainte de partida cu Dinamo.

Sesizarea FRF faţă de ieşirea lui Stanciu a fost făcută încă de săptămâna trecută, dar cazul nu a ajuns încă pe ordinea de zi a celor de la Comisie. S-a speculat pe seama faptului că mijlocaşul va fi judecat azi, chiar înainte de returul semifinalei Cupei, cu Dinamo, însă Comisia de Disciplină a decis ca acest lucru să aibă loc abia vineri. Astfel, decarul roş-albaştrilor va putea evolua diseară, de la 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

Sper să nu existe niciun fel de pedeapsă, pentru că nu poți compara ce a făcut Șumudică și ce a făcut Cristi Săpunaru cu ce a făcut Nicu. Chemarea lui la Comisie s-a făcut mai mult așa pentru a se arăta că există o balanță, dar unul s-a suit pe gard, altul a făcut tot felul de gesturi, comportamente ce nu pot fi comparate cu cea a lui Stanciu.

Dar dacă la comisie au decis să-l suspende sau îl vor suspenda, asta este”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo.

Judecarea şi eventuala suspendare a lui Stanciu cu doar câteva ore înainte de meciul cu Dinamo nu ar fi reprezentat o premieră. Săptămâna trecută, Marius Şumudică a primit o etapă de suspendare, chiar înainte de meciul cu Steaua, din Cupa Ligii. Tehnicianul nu a stat pe bancă la acel meci.

În aceste condiţii, Reghecampf îl va putea folosi pe fotbalist din start, în linia de trei din spatele vârfului. În măsura în care ar fi fost suspendat, tehnicianul ar fi mers pe mâna lui Marica în avanposturi, urmând ca Alex Chipciu să joace mai retras. Acum, staff-ul tehnic trebuie să aleagă între Marica şi Chipciu.

Cum ar putea arăta Steaua diseară

Niţă - Enache, Varela, Tamaş, Toşca - Pintilii, Bourceanu (Filip) - Adi Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu (Marica)