• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Aerostar Bacău - Dinamo 0-1. Echipa lui Vasile Miriuță s-a chinut cu o echipă de liga a treia pentru a obține calificarea în optimile Cupei României.

Vasile Miriuță a explicat jocul slab al echipei, una care a fost salvată de golul din minutul 85 înscris de rezerva Adam Nemec.

”Am avut și în prima repriză ocazii și în a doua. Important este că mergem mai departe. Știm cu toții meciurile de cupă cum sunt. Când eram la echipe mici, dădeam totul cu Steaua și Dinamo.

Le-am dat șansa unor jucători care au jucat mai puțin. Nu sunt mulțumit de joc. I-am menajat pe Anton, pe Romera. Nu sunt dezamăgit de Jeremy. A încercat să își facă treaba, dar nu i-a ieșit”, a spus Miriuță, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Pentru Dinamo urmează acum meciul din etapa a 16-a a Ligii 1, de la Botoșani. Partida este una importantă pentru bucureșteni, care nu își mai permit mulți pași greșiți, dacă vor să ajungă în play-off.

Dinamo e la două puncte în spatele Viitorului, echipa de pe locul 6, ultimul care duce în play-off.