• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ziua în care FCSB a aflat că va juca împotriva Sănătății Cluj, în 16-imile de finală ale Cupei României, Helmuth Duckadam s-a declarat mulțumit de rezultatul tragerii la sorți.

Am căzut bine, cu o echipă cu care am mai jucat. Cel mai important e că jucăm la Cluj, există aeroport și putem face deplasarea în condiții optime. Acesta este un avantaj”, a spus fostul portar al Stelei.

Mă bucur că nu trebuie să mergem la Sebeș. Orice deplasare grea s-ar putea să ne încurce pentru că suntem angrenați în mai multe competiții”, a adăugat președintele de onoare al FCSB-ului care nu concepe ca echipa lui Dică să fie eliminată de a treia divizionară.

Nu pot să-mi imaginez că ne-ar putea elimina Sănătatea Cluj”, a spus Duckadam, care a și glumit, făcând referire al faptul că, la precedentul duel dintre FCSB și Sănătatea Cluj, din Cupa României, la ardeleni a evoluat și Ionel Ganea.

Avem noroc. Nu mai joacă la ei Ionel Ganea. Ar fi frumos să joace patronul (Sănătății Cluj) măcar câteva minute. Nu am nicio emoție”, a mai spus Duckadam.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT