• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a fost eliminată de CS Mioveni, din optimile Cupei României, în urma loviturilor de departajare, scor 1-1 (5-4 d.l.d.) iar Boldrin a intrat iar în gura patronului. Brazilianul a spus, după meci, că va cere rezilierea contractului în pauză, dacă nu mai este dorit.

”Gigi este patron și poate să vorbească orice. La iarnă, în pauză, o să vorbesc cu agentul meu și dacă nu mai vrei pe Boldrin la Steaua, ne despărțim! Dacă credeți că nu mai pot ajuta echipa, eu plec, ce să fac?”, a spus, surprinzător, mijlocașul roș-albaștrilor.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Brazilianul a recunoscut cu fair-play că echipa nu joacă nimic de o perioadă mai lungă de timp și că atmosfera din lot nu este deloc una bună.

”Atmosfera nu e bună, trebuie să câștigăm câteva meciuri la rând pentru a depăși criza. Jucăm prost de 6 etape, ci de mai mult timp. Cu Mioveni a fost greu, pentru noi fiecare meci e greu”.

Chestionat care este postul său preferat și dacă faptul că a tot fost mutat pe diverse posturi i-a dăunat evoluțiilor, Boldrin a replicat:

”Nu vreau să-mi găsesc scuze, toată lumea știe că Tănase e accidentat, dar poziția mea e numărul 8, dar aici nu era nimeni care să joace acolo și asta a fost. Nu are cine, mi-am asumat responsabilitatea, mergem înainte”, a mai spus Boldrin la Digi Sport. 

Ricky Boldrin, care alături de De Amorim, a ratat o lovitură de departajare nu este singurul fotbalist din lotul actual al Stelei care vrea să rezilieze contractul. Primul care a cerut să plece a fost Bojan Golubovic, dar situația acestuia este în continuare încurcată.