• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Miercuri s-au jucat și ultimele meciuri din turul al patrulea al Cupei României, iar în comuna Biled s-a disputat o partidă cu adevărat specială, între echipa din localitate și ASU Poli Timișoara. În cele din urmă, oaspeții, care au făcut o deplasare de doar 27 de kilometri, s-au impus cu 1-0, după un gol marcat de Staicu, în minutul 81.

Pentru Voința Biled, meciul de miercuri a fost o adevărată sărbătoare. În spatele uneia dintre porții, o femeie muncea de zor în țarină, fără să fie deranjată de meciul care se disputa în apropierea ei.

Tractoarele și bicicletele nu au lipsit din peisaj, atmosfera fiind tipică unui meci de județ. De altfel, Voința Biled este singura echipă de liga a 4-a care a ajuns până în această fază a competiției.

VIDEO Imaginile unice de la Biled

Tot miercuri, Mioveni, Brăila și Târgu Mureș s-au calificat cu mari emoții în 16-imile Cupei, după ce au trecut de echipe teoretic mult mai modeste, precum Șirineasa, Liești și Ighiu. În următoarea fază a Cupei intră și echipele din Liga 1.

Echipele calificate în 16-imile Cupei României: Slobozia, Sănătatea Cluj, Reșița, FC Argeș, Miroslava, Clinceni, Petrolul, Aerostar Bacău, U Cluj, Afumați, ASU Poli Timișoara, UTA, Târgu Mureș, Metaloglobus, Brăila, Hermannstadt, Chindia și Mioveni.