• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo - Steaua 0-0. Mircea Rednic şi-a îndeplinit principalul obiectiv din manşa tur din semifinalele Cupei României: să nu primească gol. Antrenorul gazdelor a recunoscut că rezultatul este cel corect.

"A fost un meci echilibrat, un rezultat normal, două echipe care au stat bine pe teren. Am avut două obiective, unul să nu primim gol, al doilea să marcăm. Primul l-am realizat, al doilea a fost mai greu. A avut Rotariu în repriza a doua nişte situaţii, dar a întârziat şi a fost blocat. Ei au avut acea bară şi eu cred că rezultatul e echitabil.

Steaua e o echipă bună, chiar dacă au avut jucători lispă. Au folosit aceeaşi tactică. Au avut o posesie bună şi cei doi fundaşi laterali ai noştri au avut mult de muncă cu Hamroun, care azi a făcut un meci foarte bun, şi cu Enache. Ne-au surprins cu Tade că el nu jucase. A jucat cât a putut, săracul.

În aceeaşi situaţie era şi "Bizonul" (n.r. - Gnohere), care nu s-a antrenat în ultima săptămână. Essombe nu a putut fi recuperat. Are o entorsă. Era riscant. Va fi prezent la meciul de duminică. Mi-a plăcut Romario, a făcut un meci bun. E un jucător pe care pot să mă bazez", a comentat tehnicianul de 53 de ani.

Rednic se va duela din nou cu Laurenţiu Reghecampf, duminică, de data aceasta în campionat, iar antrenorul din "Ştefan cel Mare" recunoaşte că echipa sa va juca altfel, în prima etapă a play-off-ului.

"Am fost şi eu obligat să menajez anumiţi jucători. Ei au avut o zi liberă în plus faţă de noi. Au fost jucători care au jucat, pentru că Steaua nu are rezerve. Nici eu nu am rezerve. Pentru meciul de duminică sunt sigur că vom fi şi mai bine pregătiţi şi vom câştiga. Vom juca altfel, pentru că un 0-0 nu ne mai convine. Voi avea mai multe soluţii", a adăugat "Puriul".

Duminică, tot de la 20:30, tot în Ştefan cel Mare şi tot în direct la Digi Sport 1, se joacă Dinamo - Steaua, de această dată în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Cele mai importante faze VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REDNIC