• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CS U Craiova este prima echipă ce a obținut calificarea în optimile Cupei României în urma prelungirilor, după ce a câștigat, după 120 de minute de joc, în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Andrei Ivan a marcat golul calificării abia în minutul 100, motiv în plus pentru Gheorghe Mulțescu, antrenorul oltenilor, de a da vina pe teren pentru evoluția mai slabă a elevilor săi. Partida, care a fost ÎN DIRECT la Digi Sport, s-a desfășurat pe Stadionul ”Tineretului”, din Brașov.

”Eu nu știu cine a fost de acord să jucăm pe acest teren, sunt total dezamăgit. De fapt, nici nu a fost teren, a fost o orezărie, o suprafață pe care nu am putut pasa, pe care nu ne-am putut face jocul nostru obișnuit, nu am putut controla mingea. Poate că a fost premeditată treaba asta, că știau că noi suntem o echipă tehnică.

Apoi și arbitrii fără experiență, care n-au știut să șină jocul în mână. Avem 5-6 jucători cu răni, cu plăgi deschise, cu buza spartă. Nu suntem respectați deloc.

Nu se poate juca în astfel de condiții. Și noi am ratat foarte mult, a fost și lipsă de concentrare. Eu, oricum, vreau să-mi felicit băieții pentru că venim după un meci foarte greu, disputat în campionat la Mediaș, apoi a mai fost drumul lung până aici, pe care l-am făcut cu autobuzul, care s-a lungit din cauza unui accident pe Valea Oltului, iată deci motive din cauza cărora nu am jucat deloc bine azi”, a spus Mulțescu la flash-interviul acordat după meci la Digi Sport.

Întrebat despre echipa naţională, tehnicianul şi-a expus încă o dată punctul de vedere în legătură cu prezenţa mai multor juveţi sub comanda lui Daum. Dacă în privinţa unor jucători ca Băluţă sau Ivan lucrurile pot fi discutabile, Vătăjelu nu ar fi trebuit să lipsească din lotul pentru meciul cu Polonia. Selecţionerul nu are soluţii de top pentru banda stângă a apărării, iar jucătorul Craiovei evoluează excelent meci de meci.

Vătăjelu merita la lot. Într-o formă foarte bună este și Băluță, dar Vătăjelu joacă de mult bine, plus că și echipa națională avea nevoie de el cu atât mai mult cu cât Latovlevici nu a corespuns. Nu știu ce trebuie să facă ca să se întâmple convocarea.

Ivan poate fi titular la națională, pentru că are regim de viteză, poate face diferența, să facă om în plus, să depășească adversarul direct și să vină om în plus la finalizare”, a mai spus Mulțescu.