• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FC Botoșani este a doua echipă din Liga 1 care părăsește Cupa României, după Concordia Chiajna, eliminată de Dacia Unirea Brăila. Conducerea Botoșaniului "a luat foc" după înfrângerea cu CS Afumați (0-1), echipă de mijlocul clasamentului în liga a doua.

"Ăia sunt vai de mama lor, fac schimb de chiloţi între ei când intră pe teren, ca să fie la număr. Am ajuns iar pe toate posturile de televiziune! Să te elimine Afumaţiul... asta e de cascadorii râsului! Suntem de tot râsul", a spus finanțatorul Valeriu Iftime, pentru Monitorul de Botoșani.

"Ruşine, ruşine, ruşine! E o lipsă totală de respect faţă de club, de suporterii. Mă deranjează atitudinea unora dintre ei. Le-am atras atenţia înaintea meciulu,i însă chiar nu credeam că se vor face de râs. Mai sunt şi supăraţi că nu joacă în Liga I.

E urât ce s-a întâmplat şi chiar nu avem scuze. Să nu aud că a fost terenul mocirlos şi prea mic şi că au tras de timp. Nici nu vreau să aud de aşa ceva. Suntem pe locul 4 în Liga I", a afirmat și președintele celor de la Botoșani, Cornel Șfaițer.

Pe locul 4 în Liga 1, FC Botoșani o întâlnește luni, de la ora 20:30, pe ACS Poli. Partida este transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT