• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Steliştii încep în Ardeal cursa spre a 23-a Cupă a României din palmares. Sănătatea Cluj - FCSB se va disputa pe Cluj Arena şi va fi în direct la Digi Sport 1, miercuri seară, de la 20:30.

Pentru a ajunge în optimile Cupei României, FCSB trebuie să treacă de Sănătatea Cluj, echipă pe care a eliminat-o în şaisprezecimi, în urmă cu şase ani. Ardelenii au avut parte de o surpriză la antrenament - Ioan Andone le-a făcut o vizită jucătorilor pregătiţi de Dan Matei şi Csaba Kis. Fostul antrenor al lui Dinamo este prieten cu finanţatorul ”viruşilor verzi”, care are 53 de ani.

”În prelungiri o să fac tot ce pot să ajut echipa! Numai în prelungiri, că avem voie la a patra schimbare”, a spus Aurelian Ghişa - finanţator Sănătatea Cluj, care a glumit în continuare: ”Și nea Ando stă pe bancă. După ce vedem cum joacă Steaua, normal, atunci trebuie să-mi explice ce am de făcut, la câte derby-uri a câștigat cu Steaua....”

”Steaua e o echipă care e și în formă, le va fi foarte greu, realitatea asta e, dar, cu atitudine și cu dăruire, se poate orice”, a spus și Ioan Andone.

Pentru meciul cu Sănătatea Cluj, transmis în direct de Digi Sport 1, miercuri, de la 20:30, Nicolae Dică a apelat la mai mulţi jucători de la echipa secundă. Mario Mihai, Pacionel, Neg şi Ardelean sunt câţiva dintre jucătorii păstraţi în lotul roş-albaştrilor.