• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 11:20: S-au tras la sorţi meciurile din sferturile din finală ale Cupei României. Programul partidelor este următorul:

FC Viitorul - Astra Giurgiu

CS U Craiova - Dinamo

CS Mioveni - FC Voluntari

ACS Poli Timişoara - CFR Cluj

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manşă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcţie de opţiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.

Semifinalele se vor juca tur - retur (pe 26 aprilie, respectiv 17 mai), iar finala va avea loc pe 27 mai.

CFR Cluj este deţinătoarea Cupei României, după ce a învins-o pe Dinamo cu 5-4 la loviturile de departajare, în finala de anul trecut.

Toate meciurile din sferturile Cupei României pot fi urmărite ÎN DIRECT la Digi Sport!

 Tragerea la sorţi a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc luni, 13 februarie, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului, după cum a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Echipele calificate în sferturile Cupei României sunt Astra Giurgiu, Dinamo, Viitorul, CFR Cluj, ACS Poli Timişoara, CSU Craiova, Voluntari şi Mioveni.

Cele şapte echipe din Liga I împreună cu singura reprezentantă a eşalonului secund vor fi introduse într-o singură urnă după ce, conform regulamentului, formaţiile din a doua urnă valorică au promovat în prima învingând un oponent superior categoriei din care făceau parte.