• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Petrolul merge mai departe în Cupa României! "Lupii galbeni" au câştigat cu 3-0 duelul cu Flacăra Moreni, chiar dacă au evoluat în 10 oameni din minutul 35. Alexandru Ciocâlteu a reuşit un hat-trick pentru echipa lui Octavian Grigore.

Petrolul a arătat şi în Cupa României că este cu o clasă peste adversarele din Liga a 3-a. Cu Flacăra Moreni, "lupii" au jucat în 10 oameni din minutul 35, atunci când portarul Bolboaşă a fost eliminat. Chiar şi aşa, Alexandru Ciocâlteu a deschis scorul cu două minute înainte de pauză.

În a doua repriză, atacantul galben-albaştrilor înscris pentru 2-0 din lovitură de la 11 metri (70). Ciocâlteu şi-a completat hat-trick-ul cu cea mai frumoasă reuşită a serii, în minutul 80.

"Mă bucur că am reușit să înscriu, e prima dată când înscriu 3 goluri într-o partidă și asta mă bucură foarte mult. Obiectivul nostru în Cupa României este să mergem cât mai sus, să aducem o echipă de Liga 1 aici și, de ce nu, să mergem și mai departe", a spus Alexandru Ciocâlteu, autorul hat-trick-ului victoriei pentru Petrolul.

"Ne dorim un parcurs foarte bun în campionat, să aducem echipe de eșalon superior. Ne dorim să facem un Petrolul puternic, să ne asigurăm locul promovabil și sigur o vom face", a spus și antrenorul Petrolului, Octavian Grigore.

După 3-0 cu Flacăra Moreni, Petrolul continuă cursa pentru promovare în liga a doua. Sâmbătă, întâlneşte echipa secundă a Mioveniului.