• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UPDATE 17:42: Sîngiorzan a intrat pe teren în minutul 84, la scorul de 1-0 pentru Astra.

UPDATE 17:35: George Sîngiorzan, patronul echipei din Liga a 3-a se află pe bancă la partida cu Astra și ar putea intra pe finalul jocului. În vârstă de 38 de ani, acesta a venit special din America pentru partida cu Astra.


Unul dintre duelurile inedite din faza ”16”-imilor Cupei României este cel de joi, 27 octombrie, dintre Nouva Mama Mia Becicherecu Mic și Astra Giurgiu, partidă care se va disputa la Timișoara și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 16:00.

Misiunea giurgiuvenilor nu va fi una ușoară, pentru că fotbaliștii de la Becicherecu Mic vor să producă marea surpriză și să elimine Astra. Pentru asta, patronul celor de la Nuova Mama Mia a venit special din SUA ca să contribuie efectiv la calificare.

”Avem un lot de 22 de jucători... s-ar putea să joc şi eu! Cel mai bun joc al meu este cel de cap, dau goluri de generic. Ultimele 15 minute poate joc şi eu. Băieţii sunt foarte pregătiţi, am stat cu ei, le-am ascultat necazurile, am încercat să stau de vorbă, să ascult tot, asta e foarte important.

Plătesc tot, am plătit datoriile la fisc, poate la salarii or fi două zile întârziere, adică dacă trebuia să-l iei în 25, îl iei în 27 cel târziu. 

Ambele echipe vor trata cu mare seriozitate partida. Chiar dacă Marius Șumudică nu a făcut deplasarea, din motive medicale, tehnicianul campioanei a spus că va trimite în teren tot ce are mai bun în lot. Oricum mi se spune Gigi, sunt un fel de Gigi de Banat!”, a spus George Sîngerorzan (38 de ani), patronul echipei de Liga 3, într-un interviu pentru news.ro.

Doi fotbaliști americani, legitimați la Nouva Mama Mia

Sîngeorzan s-a stabilit în SUA în urmă cu 16 ani. Este pasionat de fotbal şi se gândea de mult timp să facă o şcoală pentru copii. Nu a reuşit, dar în vară a preluat echipa Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Tot atunci s-a legitimat și ca fotbalist iar acum a venit special în țară pentru a putea evolua contra Astrei. 

”Suntem pe locul 11, am început greu din cauza unor accidentări, echipa nu a fost omogenă, dar rezultatele sunt bune”, a mai spus Sîngeorzan.

Gruparea din Becicherecu Mic are în componență și doi jucători americani

”Am doi fotbalişti din SUA, dar am mai multi băieţi buni, Ciprian Sturz, Andrei Dimiter, Ponce Junior, Jairo Aquino”, a mai spus Sîngeorzan.

Până în prezent, cea mai mare performanță a celor de la Nouva Mama Mia este eliminarea celor de la UTA din Cupa României.