• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru sunt printre cei mai în formă atacanţi români în acest moment, iar prestaţiile lor îi recomandă pentru a face parte din lotul echipei naţionale la Euro 2016. Adi Mutu, care speră la rândul său să prindă turneul final din Franţa, nu este, însă, impresionat de cei doi rivali ai săi.

"Ce fac? Dau goluri, nu fac nimic deosebit. Eu trebuie să încep să dau goluri şi sunt la fel ca ei. Cred că au cinci goluri, nu cred că au mai multe. Mă bucur pentru ei, nu trebuie să fie presiunea asta că trebuie să joace neapărat Mutu. Mă bucur că avem atacanţi în formă pentru Euro 2016. Sper să îi ţină, mai sunt poate 100 de zile până la primul meci al nostru, cel cu Franţa.

Obiectivul meu a rămas acelaşi - Euro 2016. Nu s-a schimbat nimic. Mai am mult de tras, de pedalat, dar abia acum încep meciurile adevărate şi sper să fiu în formă", a declarat Mutu, care, joi, a fost prezent la Casa Fotbalului, unde urmează cursurile Şcolii Federale de Antrenori.

Cifrele îş contrazic, însă, pe Mutu. Rusescu a marcat de cinci ori pentru Osmanlispor doar în ultimele patru jocuri, fostul stelist având în total 7 goluri în actuala ediţie a campionatului Turciei, la care se adaugă o altă reuşită în Cupă.

La rândul său, Keşeru este golgheterul campionatului Bulgariei, cu 11 goluri.