• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

România - Spania 0-0. Tricolorii au avut o evoluţie entuziasmantă în faţa câştigătoarei ultimelor două turnee finale europene, semnând ocaziile cele mai mari ale meciului de la Cluj. Anghel Iordănescu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor şi a recunoscut că lista pentru lotul de la Euro rămâne deschisă.

"A fost un test util. M-am bucurat că au respectat planul tactic. Au jucat cu inteligenţă, au fost momente în care am ajuns la poartă aşa cum am pregatit meciul cu o tranziţie bună. Îi felicit şi îi mulţumesc publicului din Cluj pentru suportul acordat.

Încă avem foarte multe lucruri pe care nu le putem rezolva decât în timp. Sunt jucători care nu au continuitate la echipele de club. Sunt jucători care speră să se urce în avionul de Franţa, aşa că lista rămâne deschisă şi aştept să îmi demonstreze că merită să fie acolo.

Vreau să menţionez că au fost 4 jucători tineri în teren, printre care Andone şi Ivan. Sperăm să crească. E foarte greu când întâlneşti echipe mari ca Spania, cu jucători de Champions League şi Europa League. Spania are jucători la Chelsea, Juventus, în timp ce noi ne luptăm cu play-off-ul nostru", a spus selecţionerul la conferinţa de presă.

Naționala lui Anghel Iordănescu a ajuns la 14 meciuri oficiale fără înfrângere, pierzând ultima oară în iunie 2014, în amicalul cu Algeria, 1-2.