• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

A fost o atmosferă de vis la meciul României cu Spania, deși întâlnirea cu ibericii a fost una doar amicală pentru oamenii lui Anghel Iordănescu. Duminică seara s-a stabilit și recordul de audiență pe Cluj Arena, toate cele 28.000 de bilete fiind vândute în doar câteva ore.

Stadionul din Cluj a fost arhiplin, încă aproximativ 2.000 de tichete fiind distribuite către sponsorii și partenerii Federației Române de Fotbal. Astfel, partida dintre România și Spania a fost sold-out, acesta fiind primul meci de pe Cluj Arena care se dispută cu casa închisă.

Precedentul record fusese stabilit tot la un meci amical, la inaugurarea stadionului, în octombrie 2011. Atunci, 25.000 de oameni au ținut să asiste la meciul Universitatea Cluj - Kuban Krasnodar, încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-4.

"Am găsit la Cluj o afecţiune de care ne dorim să avem parte la fiecare meci al echipei naţionale şi, cu siguranţă, aşa cum am mai spus, echipa naţională aparţine tuturor suporterilor români şi, prin urmare, va trebui să meargă acolo unde cultura fotbalistică o permite", a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF, la finalul amicalului dintre România și Spania.

30.200 de locuri are Cluj Arena
45 de milioane de euro a costat construcția stadionului