• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Christoph Daum ar putea să fie demis în această vară de pe banca României! Tot mai contestat în fotbalul românesc, germanul a pierdut, se pare, sprijinul lui Răzvan Burleanu.

După Supercupa României, câștigată de Voluntari, oficialul FRF a vorbit despre situația lui Daum: "El este într-o procedură de analiză, care se va termina cât mai repede posibil. După ce o să avem analiza, la nivel de Comisie Tehnică și de Comitet Executiv, o să putem răspunde întrebărilor".

Tricolorii sunt doar pe locul 4 şi au singură victorie într-un meci oficial din preliminarii, de când germanul a preluat echipa: 5-0 cu Armenia, în deplasare.

"Rezultatele, deocamdată, asta spun, că Daum nu a fost cea mai bună variantă. Eu nu văd cu ce s-a schimbat fotbalul de 2-3 ani.

Deja ne pregătim pentru Campionatul European, când nici nu am terminat calificările pentru un Campionat Mondial.

Ne pregătim pentru un European cu 24 de echipe. Nu este un proiect care să ne entuziasmeze", a declarat recent Ladislau Boloni, fostul selecționer al României.

Daum a câștigat titlul în Bundesliga, cu VfB Stuttgart, în 1992 şi Supercupa Germaniei, tot cu Stuttgart, un an mai târziu.

Apoi, a luat titlul cu Beşiktaş, în Turcia, în 1995, Supercupa Turciei, cu aceeași echipă, iar în 1994 a cucerit două titluri consecutive cu Fenerbahce 2004, 2005. De menționat și eventul cu Austria Viena, din 2003.