Christoph Daum și Anghel Iordănescu s-au aflat prima oară față în față! Cei doi s-au intersectat la Paris, acolo unde selecționerii naționalelor prezente la Euro 2016 au fost prezenți pentru a trage concluziile după turneul final din Franța.

Conferința fost prezidată chiar de către Ionuț Lupescu, șeful Comisiei Tehnice din cadrul UEFA, care a dezvăluit la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, că Iordănescu și Daum au discutat despre echipa națională a României.

"Am avut o conferință cu toți antrenorii echipelor naționale, la care am invitat foștii și actualii tehnicieni. România i-a avut pe amândoi, plus Ionuț Badea, au fost cei 3 printre cei 170 de invitați. S-au cunoscut Iordănescu și Daum, a fost o întrevedere cât se poate de relaxată, la locul ei.

La nivelul acesta, antrenorii nu se tachinează, asta este doar pentru mass-media. Cu siguranță, eu cred că Iordănescu i-a spus anumite lucruri, cred că au vorbit destul, e normal. S-au informat unul pe celălalt. Orice antrenor are nevoie de informații, iar de acolo știe fiecare ce trebuie să facă. Iordănescu a fost în vacanță, s-a întors puțin cam gras, dar în rest era bine", a afirmat fostul mijlocaș al lui Dinamo.

România nu a fost singura care și-a schimbat selecționerul după turneul final, astfel că la multe dintre țări au fost reprezentate atât de noul, cât și de fostul selecționer.