• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Anunţul că echipa naţională va face un stagiu de pregătire în această pauză competiţională a stârnit din nou nemulţumirea unor cluburi. De fapt, mai ales a Stelei, de la care se presupune că vor fi luaţi cei mai mulţi jucători. Totuşi, selecţionerul Anghel Iordănescu are un plan prin care speră să împace şi capra şi varza.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, consideră că pentru echipa sa este obligatoriu să aibă toţi jucătorii în pregătirea centralizată de iarnă, pentru a pregăti cum se cuvine partea a doua a campionatului, care se anunţă incendiară.

Anghel Iordănescu este de acord să nu-i ia în cantonamentul care începe pe 24 ianuarie pe fotbaliştii consacraţi. Astfel, Reghecampf i-ar avea la dispoziţie pe jucătorii cei mai importanţi ai echipei, cum ar fi Chipciu, Pintilii, Adi Popa şi Paul Papp. Fotbalişti care oricum au fost prezenţi la majoritatea convocărilor din ultima perioadă. Şi pe care "Generalul" îi ştie foarte bine.

În schimb, la lotul divizionar (pentru care încă nu s-a stabilit ce se va alege ca locaţie dintre Spania şi Turcia) ar merge steliştii Valentin Cojocaru, Alin Toşca, Nicolae Stanciu şi Cornel Râpă. Iordănescu nu a lucrat niciodată cu cei 4 şi consideră că doar în astfel de stagii poate trage concluziile necesare, dacă se poate baza pe vreunul dintre ei în cazul în care este nevoie.

 

Are Steaua obligația să își lase toți jucătorii la lot?

  • Da, este vorba despre echipa naţională
  • Nu, nu este dată UEFA pentru convocarea la echipa naţională