• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Disputa dintre Anghel Iordanescu şi Laurenţiu Reghecampf se poate lăsa cu urmări pentru cei şase jucători care nu s-au prezentat la naţională. Fost selecţioner al României şi actual adversar al Stelei în campionat, Gică Hagi este convins că doar fotbaliştii campioanei vor avea de suferit.

"Din tot ce a fost, pierzători sunt jucătorii. Punct. Trebuie să te gândeşti la jucători, e primul lucru. Când faci nişte lucruri, trebuie să te gândeşti la jucători. Dar din păcate, aşa e: jucătorul la noi în România nu e respectat şi atunci e băgat la mijloc în toate conflictele", a declarat tehnicianul Viitorului.

Şi antrenorul Astrei a reacţionat. Marius Şumudică este nemulţumit de alegerea luată de campioni.

"Mie mi s-au cerut jucători şi nu cred că trebuie să existe mai presus de naţională cineva care să îşi permită să nu trimită jucători. Înseamnă că putem şi noi să nu respectăm deciziile unui for care ne conduce.

Nu mi se pare normal ca noi să trimitem şi să fie o echipă care să nu vrea sau să pună condiţii, ca aşa şi eu aş fi putut să spun că vreau să-l lase pe Alibec să joace doar un sfert de oră", spus şi antrenorul liderului, în exclusivitate pentru Digi Sport.

De la Astra, Silviu Lung, Găman, Enache şi Alibec au fost convocaţi de Anghel Iordănescu.