• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Christoph Daum a anunțat zilele trecute lotul pentru dubla cu Armenia și Muntenegru, dar printre jucătorii convocați de selecționer nu se află și atacantul FCSB, Denis Alibec. Decizia neamțului de a nu-l convoca pe căpitanul roș-albaștrilor a stârnit părere pro și contra. Invitat în emisiunea Digi Sport Matinal, fostul internațional Jean Vlădoiu (în prezent oficial al FRF), a dezvăluit de ce l-a ocolit Daum pe Alibec în momentul în care a făcut selecția.

"Eu și Belodedici am fost la câteva antrenamente ale naționalei. L-am văzut foarte relaxat pe Alibec. Nu era implicat în antrenamente. Poate antrenorul cere mai mult. Nu cred că este exclus definitiv din lot. El oricum a trecut printr-un moment dificil cu acea accidentare. Acum a revenit și și-a reintrat în formă. Sperăm să joace bine și sigur va fi rechemat", a spus Vlădoiu la emisiunea Digi Sport Matinal.

Alibec a debutat la prima reprezentativă în octombrie 2015, sub comanda lui Anghel Iordănescu și a jucat până acum doar 7 meciuri pentru naționala României. Atacantul de 26 de ani cotat la 3 milioane de euro a reușit un gol, în amicalul pierdut cu Ucraina, 3-4.

Daum i-a convocat pentru postul de atacant la dubla cu Armenia și Muntenegru pe Ivan, Stancu, Chipciu, Popa și Andone, iar pe lista adițională se află Budescu, Florin Tănase, Pușcaș, Rotariu și Golofca.

Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, tricolorii vor întâlni selecționata Armeniei, urmând ca pe 4 septembrie, tot de la 21:45, să se dueleze cu Muntenegru la Podgorica.

Partidele vor fi transmise de Digi Sport, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!