• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Foștii tricolori cred în șansele României la EURO. Ogăraru susține că rezultatele naționalei depind doar de oamenii lui Iordănescu. Dorinel Munteanu crede că Mutu și Tamaș pot fi soluții pentru turneul final.

Parcursul tricolorilor în preliminariile Campionatului European, unde au fost neînvinși, l-a convins pe George Ogăraru. Fostul internațional român a analizat șansele naționalei României la turneul final din Franța.

”Important e să facem noi meciurile cele mai bune, să pregătim foarte bine meciurile, să jucăm la victorie, pentru că avem nevoie de puncte ca să ieșim din grupă, nu de a nu pierde meciurile.

Avem potențial, avem jucători care pot marca, pot face diferența, cu o foarte bună organizare cred că putem să sperăm”, a spus fostul fundaș lateral al lui Ajax.

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei, este convins că Tamaş şi Mutu pot îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative.

„E ultimul lor tren, fotbalistic. Ultima șansă de a avea un obiectiv. Acel obiectiv ar trebui să fie turneul final. Tamaș e un jucător cu calități foarte mari, dar știm foarte bine, depinde numai de el.

Adi este mai puțin probabil să revină, dar plecând Budescu în China e posibil. El ar putea să revină dacă are o formă bună, pentru că eu cred că Budescu, din punctul meu de vedere, este scos din circuit. Depinde, însă, de el și de selecționer”, a spus Dorinel Munteanu.

La Euro 2016, România va juca în grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania.