• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Marica promite că, în două săptămâni, îşi găseşte echipă. “Vreau să revin în vederile selecţionerului.”, recunoaşte atacantul care nu a fost convocat pentru amicalul cu Italia. El speră să revină la națională pe 27 martie anul viitor, în amicalul cu Spania. În continuare, Marica exclude revenirea la un club din România.

Cu un singur meci în preliminarii, Marica nu renunţă la visul convocării. Atacantul pus pe liber de Konyaspor are ca obiectiv să-şi găsească echipă până la începutul lui decembrie. Marica speră să revină la naţională până la amicalul cu Spania din 27 martie, iar apoi să meargă la al doilea Euro din carieră.

”Nu joci în fiecare zi cu Spania, cu Italia, echipe de talei mondială, așa că abia aștept. Sper ca prestațiile mele de la echipa de club să-l determine pe selecționer să mă convoace și pe mine până atunci. Sper să am un parcurs bun până atunci și să revin în vederile selecționerului.”, a declarat Marica.

În vârstă de 30 de ani, atacantul spune că va semna cu noua sa echipă la începutul lunii viitoare: ”Sunt în contacte cu mai multe echipe și doresc pe 1-2 decembrie să iau o hotărâre, ca să am o lună de pregătire cu echipa de club și din ianuarie să pot fi din nou pe teren. În momentul ăsta Liga 1 nu e o variantă.”

Ciprian Marica e ultimul marcator al României atât împotriva Italiei, cât şi Spaniei. Atacantul a înscris în egalul 1-1 cu squadra azzurra din 2010 şi în victoria cu 1-0 din Spania în 2006. Ambele partide au fost amicale.