• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Selecționerul Cosmin Contra și managerul sportiv Adrian Mutu s-au deplasat în Italia pentru a monitoriza mai mulți jucători și în această după amiază au vizitat baza de pregătire a celor de la AS Roma, club la care este legitimat Bogdan Lobonț.

"Aflați în Italia pentru a-i monitoriza pe stranieri, selecționerul Cosmin Contra și managerul sportiv Adrian Mutu au vizitat baza de antrenament a clubului lui Bogdan Lobonț, AS Roma, și vor asista astăzi la derby-ul Roma - Lazio. Marți, aceștia vor fi în tribune la meciul din Champions League, Napoli - Șahtior" anunță FRF pe pagina de facebook.

Foarte probabil, Contra va discuta după partida de pe Olimpico și Radu Ștefan. "O să ajung la Roma şi o să-i fac o propunere care cred că e interesantă pentru ambele părţi. Să văd dacă pot să-l conving. Un jucător ca Ştefan Radu, cu experienţa lui şi la o vârstă la care poate să ajute destul de bine echipa naţională, cred că trebuie încercat", a declarat Contra, la "Digi Sport Special" în urmă cu câteva săptămâni.

"O să încerc să-i propun o variantă, să vedem dacă o va accepta", a explicat Contra, confirmând apoi că este vorba despre un compromis prin care Radu să nu evolueze în toate jocurile din calificări: "Eu cred că ar fi util şi aşa".

Roma - Lazio, Derby della Capitale, este primul meci al etapei a 13-a din Serie A. Duelul va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro

 

Sursa foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial