• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 15:55 Pagubele produse la centrul de la Mogoşoaia sunt mai mici decât se anticipa aseară. La cald, federalii s-au gândit la ce e mai rău, însă astăzi au trecut în revistă daunele.

"Astăzi de dimineață a început evaluarea pagubelor produse de intemperii. În afara tavanului fals căzut s-a constatat inundarea mai multor spații de la demisol: sala de forță, vestiare, magazie materiale, cabinet medical, birouri. Personalul bazei a început evacuarea apei. În paralel se realizează un audit tehnic al instalațiilor de energie electrică și alimentare cu apa. Reprezentanții Distrigaz au verificat deja traseele de gaz și și-au dat acordul pentru repornirea instalației", se arată pe frf.ro.

Ştirea iniţială

Ploaia torenţială a făcut prăpăd la Mogoşoaia, unde echipa naţională a României se va reuni pe 2 octombrie pentru meciurile cu Kazahkstan şi Danemarca. Stricăciunile sunt fără precedent, după ploaia cu grindină care a ţinut aproximativ 10 minute.

Presiune exercitată de grindina căzută a rupt o parte din acoperiş, iar mai multe ţevi de scurgere s-au spart şi au inundat totul. În acelaşi timp a căzut şi curentul electric. În jurul orei 20:30 era aşteptată venirea pompierilor.

În cantonamentul de la Mogoşoaia se aflau selecţionatele U16 ale României şi Irlandei, plus o echipă de futsal. Copiii s-au speriat foarte tare şi nu au mai dorit să intre în clădire, una în care nu se putea locui.

Cele trei loturi au fost mutate la Buftea. 

România va disputa joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, ultimul joc acasă din cadrul preliminariilor pentru Mondialul din Rusia. Tricolorii vor întâlni Kazahstan, iar partida se va disputa la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”.

În acest moment, după 8 etape disputate, tricolorii nu mai au nicio șansă de calificare la Mondialul din Rusia, fiind pe locul 4 cu 9 puncte acumulate. Lider este Polonia cu 19 puncte, urmată de Muntenegru și Danemarca, ambele cu câte 16 puncte. Poziția a 5-a este ocupată de Armenia, cu 6 puncte, în timp ce Kazahstan se află pe ultimul loc cu două puncte.