• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Unul dintre primele drumuri pe care Cosmin Contra le va face va fi la Roma. Noul selecţioner speră să fie cel care îl va convinge în sfârşit pe Radu Ştefan să revină la echipa naţională.

"Da, am în plan un asemenea drum. Ştiu situaţia lui şi înţeleg în mare parte motivul pentru care nu vine. Vreau să discutăm faţă în faţă şi să îl fac să se răzgândească. Voi merge şi voi vorbi cu el, nu pot spune acum ce aş putea să îi spun", a spus Contra în conferinţa de presă de astăzi.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani n-a mai jucat pentru România din 2013. Are 13 meciuri pentru prima reprezentativă, între 2006 şi 2013.

"Nu am putut discuta direct cu el așa că am încercat să ajung la el prin agentul său, chiar și prin intermediul câtorva prieteni, care-l cunosc de asemenea. Din nefericire, nu a fost pregătit pentru conversație și trebuie să îi respect decizia.

Pentru că ar trebui să fie o alegere venită de la el să joace pentru naționala României. Ar trebui să fie o plăcere și o onoare să joace pentru această țară", a fost şi declaraţia lui Daum, după ce a devenit selecţionerul României.

Radu Ştefan (30 de ani) este unul dintre căpitanii lui Lazio, una dintre cele mai în formă echipe din acest debut de sezon din Serie A. Fundaşul stânga a adunat 6 partide în toate competiţiile şi a fost integralist în Supercupa Italiei, câştigată în faţa lui Juventus.