• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Deși e recunoscută în principal datorit coloniei de străini din lot, CFR Cluj dă un jucător echipei naționale. Alexandru Păun a fost convocat de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din Antalya.

Cu 3 goluri în 6 meciuri pentru reprezentativa de tineret, atacantul de 20 de ani s-a declarat surprins de alegerea selecționerului. "Am fost uimit să văd că fac parte din jucătorii chemați în stagiul de pregătire. E prima mea convocare. E un vis din copilarie și este ceva magic să fiu acolo. Suntem mulți jucători tineri, îi cunosc pe majoritatea. Cu toții vom da ce avem mai bun să arătăm că merităm să fim convocați" a declarat atacantul cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro.

Păun speră ca primul meci oficial în tricoul naţionalei să fie în Franţa. La turneul final reprezentativa pregătită de Anghel Iordănescu a fost repartizată în grupa A, alături de țara gazdă, Elveția și Albania. Concurența pentru locurile din atac este însă extrem de mare.

"Este un prim pas important pentru mine să mă acomodez, să mă vadă și domnul Iordănescu. Sper să mă descurc bine și de ce nu, să ajung și la Euro" a mai spus atacantul din Gruia. În acest sezon de Liga 1, Păun a înscris două goluri pentru CFR. A fost titular în doar 9 dintre cele 23 de meciuri ale clujenilor.