• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf încearcă să ajungă la un consens în privința celor 6 jucători (Niţă, Papp, Toşca, Pintilii, Popa și Stanciu) chemați la lot pentru cantonamentul din Antalya, programat între 25 ianuarie și 6 februarie.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, antrenorul Stelei a dezvăluit că a avut o discuție cu Iordănescu și se pare că se va ajunge la un compromis între cei doi, având în vedere problemele cu care se confruntă Reghe. Problema este că stagiul de pregătire al Stelei se suprapune cu cel al echipei naționale.

"Este o situație mai dificilă. Ne confruntăm cu probleme de sănătate, am vorbit la telefon cu nea Puiu, eu îl respect foarte mult. Noi avem probleme foarte mari la mijloc și în defensivă, Bourceanu și Filip nu sunt încă apți de joc.

Ne bazăm acum doar pe Muniru și Pintilii, iar dacă Papp pleacă, Varela nu este la 100% din capacitate, trebuie să improvizăm și rămânem fără fundaș central.

Sper să ne înțelegem și să fie bine pentru toată lumea, pentru că nu este nevoie de un scandal. A fost vorba de un dialog și este bine că el a existat, s-a terminat cu bine. Nu este nicio ceartă, găsim cea mai bună soluție pentru ambele părți", a spus tehnicianul campioanei României.