• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Anghel Iordănescu a convocat pentru amicalul cu Italia un singur fotbalist de la Steaua, Adi Popa, o situație care foarte rar s-a mai întâmplat la echipa națională.

Acum un an, în octombrie 2014, erau chemați pentru dubla cu Ungaria și Finlanda opt jucători ai campioanei.

Situația actuală a fost criticată de mai mulți foști steliști din fotbal, printre numele cel mai des pomenite care nu ar fi trebuit să lipsească apărând fie Chipciu, fie Nicușor Stanciu.

Cu toate acestea, un fost fundaș al Stelei, George Galamaz, în prezent director sportiv al echipei FC Voluntari, are o propunere surpriză pentru naționala lui Iordănescu.

Gala consideră că Alin Toșca, fundașul central de 23 de ani al Stelei, nu ar fi trebuit să lipsească din lotul ”tricolorilor” pentru meciul amical cu Italia, de la Bologna, de pe 17 noiembrie.

"Toşca a fost cel mai constant fundaş din Liga 1. Mi s-a părut în unele momente chiar şi peste Varela. E adevărat, a greşit la ultimul meci, însă nu a fost numai vina lui. Ar fi meritat să fie convocat la echipa naţională", a spus Galamaz, fost campion al României cu Unirea Urziceni.

George Galamaz a evoluat la Steaua între 2010 şi 2012, perioadă în care a cucerit o Cupă a României cu roş-albaştrii.