• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cel mai important amical al echipei naţionale a României înainte de turnel final al Campionatului Eruopean din Franţa, meciul cu Spania, programat pe 27 martie, are şanse infime să se dispute pe ”Arena Națională”. 

Din cauza problemelor de la Arena Naţională, care rămâne închisă din cauza refuzului Primăriei Capitelei de a-şi asuma răspunderea pentru organizarea evenimentului, oficialii FRF sunt decişi să mute meciul la Cluj, pe arena pe care îşi dispută meciurile Universitatea.

Deja, zilele trecute, o comisie a FRF a mers la Cluj pentru a inspecta stadionul, însă semnele nu sunt unele foarte bune, mai ales în privinţa gazonului.

”E adevărat că mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei au mers la Cluj şi că în proporţie de 95% amicalul cu Spania se va disputa acolo. Nu se pune problema ca meciul să nu se dispute pentru că în contractul încheiat cu Federaţia spaniolă era trecut şi un al doilea stadion, adică cel de la Cluj.

Cele mai mari probleme acolo sunt însă cele legate de gazon. E unul cu probleme, le-am transmis celor de acolo că trebuie să se ocupe de suprafaţa de joc, mai ales că pe 23 martie acolo vom juca şi împotriva Lituaniei!”, a declarat un oficial al FRF.

În plus, pentru a-şi lua toate măsurile de precauţie pentru ca iarba să fie una de calitate la ora meciului cu Spania, cei din FRF le-au cerut celor de la Universitatea Cluj ca meciul cu Baia-Mare, programat pe 19 martie să se joace pe o altă arenă.

Amicalele României până la Euro 2016

23 martie
ROMÂNIA - Lituania, Cluj Arena

27 martie
ROMÂNIA - Spania, Cluj Arena (95%)

22 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

26 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

29 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

3 iunie
ROMÂNIA - Georgia, București