• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Naționala de fotbal a României va disputa în Antalya trei partide de verificare, după cum a spus Răzvan Burleanu pentru Digi Sport. Președintele FRF a evitat să ofere detalii despre adversari, dar a promis că joi va clarifica situația.

În ultimele zile au fost mai multe discuții legate de adversarii României din acest prim cantonament al anului. Unul dintre adversari ar fi putut fi naționala din Kazahstan, dar Anghel Iordănescu a fost cel care s-a opus și care practic a anulat acest amical.

Selecționerul și-a motivat decizia în fața colaboratorilor, dar și a șefilor federației, prin faptul că această reprezentativă va fi adversara tricolorilor în viitoarele preliminarii ale Cupei Mondiale din Rusia 2018.

Selecționata tricoloră a fost cap de serie la tragerea la sorți de la St. Petersburg și a fost repartizată în Grupa E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

Digi Sport transmite în EXCLUSIVITATE pentru România toate partidele din preliminariile pentru CM 2018.