• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ciprian Marica (30 de ani) a ales să vină la Steaua pentru a prinde lotul pentru Euro 2016, dar lupta pentru locurile dedicate atacanților se anunță a fi una acerbă.

Unul dintre candidații pentru acest post al primei reprezentative este și Daniel Niculae (33 de ani). Atacantul celor de la Astra a spus, pentru Digi Sport, că are speranța că ar putea reintra în circuitul tricolorilor, iar antrenorul lui, Marius Șumudică, susține aceeași idee.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, Șumudică a spus că ”Nico” va fi o revelație în a doua parte a acestui sezon.

”Daniel Niculae va pune probleme la națională. Deocamdată a jucat puțin, n-a avut o pregătire de vară, dar în acest retur va juca foarte bine, mai ales că va face o pregătire completă. În plus, datorită experienței lui,va face parte din lotul naționalei”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Tehnicianul liderului din Liga 1 este bucuros că are reprezentanți la lot și spune că ar fi fost încântat dacă numărul acestora ar fi fost mai mare.

”Aș fi vrut să dau mai mulți la națională. Și 5-6 jucători aș fi dat, nu doar cei trei, pentru că simt o mândrie în acel moment. Eu am zis de la început asta, nu acum după ce am văzut că mi-a luat acești jucători.

Am spus că-i voi duce chiar eu la aeroport, chiar dacă suntem în lupta pentru primul loc”, a adăugat Marius Șumudică.