Franța și Portugalia vor juca finala Euro 2016, după ce echipa lui Deschamps a învins reprezentativa Germaniei, scor 2-0, lusitanii reușind să câștige cu același scor în fața Țării Galilor.

Astfel, Cristiano Ronaldo și Antoine Griezmann vor fi din nou adversari într-o finală importantă, la puțin timp ce s-au întâlnit în finala UEFA Champions League, pe data de 28 mai, la Milano.

Atunci, Ronaldo a avut câștig de cauză, așa că francezul Griezmann are acum șansa revanșei. Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid în ultimul act al UCL, după loviturile de departajare, scorul fiind 1-1 după 120 de minute. Pe lângă eșecul în sine, Griezmann mai are o amintire neplăcută din acel joc, el ratând un penalty, în minutul 48, la scorul de 1-0 pentru Real.

În finala Campionatului European, Antoine Griezmann promite însă un meci mare, jucătorul lui Atletico fiind golgheterul turneului final, cu 6 reușite, el izbutind de altfel o dublă joi seara, în semifinala pe care Franța a câștigat-o în fața Germaniei, scor 2-0. De cealaltă parte, Ronaldo a marcat de 3 ori, la fel ca Morata, Bale, Giroud, Payet și Nani.

Franța - Portugalia este ÎN DIRECT la PRO TV, duminică, de la ora 22:00. Finala Euro 2016 este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!