A fost sărbătoare joi seară la Paris! Cu mic, cu mare, zeci de mii de francezi au petrecut toată noaptea în cinstea calificării în finala Campionatului European. La fel s-a întâmplat și în alte orașe din țară.

Zeci de mii de fani au petrecut toata noaptea pe străzile Parisului în cinstea calificării Frantei în finala Campionatului European. Reprezentativa lui Deschamps a învins cu 2-0 Germania și va întâlnit Portugalia în ulitmul act, duminică seară.

Fan zone-ul de la Turnul Eifel a fost ticsit de lume la semifinala cu Germania. Înarmați cu steaguri și vopsiți pe față, suporterii francezi s-au bucurat împreună de calificarea în finala EURO 2016. Spre orele dimineții, francezii au mutat sarbătoarea pe cel mai celebru bulevard din Orașul
Luminilor. Champs Elysee a devenit neîncăpător.

"Sunt foarte emoționată, așa că nu mă pot exprima corect. Pot să vă spun că atmosfera de aici e incendiară. Suntem francezi, suntem Les Bleus, suntem șefii lor!" a recunoscut o fană a francezilor.

Naționala lui Deschamps e la o victorie de câștigarea celui de-al treilea titlu pe teren propriu, după cucerirea trofeului de la Europeanul din 1984 și a Cupei Mondiale din 1998.