Franța este aproape de câștigarea titlului european, duminică fiind programată finala cu Portugalia, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la PRO TV și LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Antoine Griezmann a avut un turneu formidabil și a devenit, deja, golgheterul all-time al fazelor eliminatorii de la Euro, însă Franța este pe cale să mai bifeze un record. Echipa lui Dider Deschamps este prima cu 3 jucători care marchează cel puțin 3 goluri, în istoria turneelor finale de Campionat European. Pe lângă Griezmann, Giroud și Payet au marcat și ei de 3 ori.

Deși nu a izbutit nicio victorie în faza grupelor, Portugalia a avut și ea 2 marcatori cu cel puțin 3 goluri până în prezent, aceștia fiind Ronaldo și Nani. În 2004, când Grecia a câștigat titlul european, Rooney și Lampard au marcat împreună de 7 ori, iar în 2000, când Franța a cucerit ultima dată Euro, Nuno Gomes și Conceicao au reușit împreună 7 goluri.

Franța - Portugalia este ÎN DIRECT la PRO TV, duminică, de la ora 22:00. Finala Euro 2016 este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!