Zlatan Ibrahimovic continuă seria declarațiilor savuroase, după ce a câștigat pentru a 10-a oară a Balonul de Aur al fotbalului suedez

Aflat în fața barajului cu Danemarca, pentru Campionatul European din 2016, care va fi găzduit de Franța, atacantul lui Paris Saint-Germain a spus că și-ar dori enorm să îi elimine pe vecinii scandinavi, fiindcă visează să joace în Hexagon, țară despre care spune că apare pe harta fotbalului datorită lui. 

De Ibrahimovic când a ajuns în Franța, la PSG, gruparea pariziană a câștigat 9 trofee: 3 titluri în Ligue 1, o Cupă a Franței, două Cupe ale Ligii Franței și 3 Supercupe ale Franței.

Zlatan Ibrahimovic este cel mai bun marcator al Suediei din toate timpurile (59 de goluri).

"Mi-ar plăcea să joc la Campionatul European din Franța. Am jucat acolo 4 ani. Am pus Suedia pe harta lumii și am și pus Franța pe harta lumii. Vom vedea, dacă s-a sfârșit pentru mine, după baraj. Dacă mă întrebați acum, aș spune că nu.", a spus Zlatan Ibrahimovic, potrivit Eurosport.

Până acum, Ibrahimovic a jucat la 3 Campionate Europene: 2004, 2008 și 2012.

59 de goluri în 109 meciuri are Zlatan Ibrahimovic în prima reprezentativă a Suediei, pentru care a debutat în 2001.

Suedia - Danemarca se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.