• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB are 11 meciuri consecutive, în toate competițiile, fără esec. Forma roș-albaștrilor nu îi impresionează, însă, pe cei de la Hapoel Be'er Sheva, înainte de returul de la București, din Europa League. Campioana Israelului se simte nedreptățită după 1-2 pe teren propriu și a venit la București să-și recupereze punctele.

"În primul meci cu FCSB am fost mai buni pe teren, dar nu am fost suficient de concentraţi şi am făcut greşeli în apărare. Dacă lucrurile acestea din apărare le vom repara înseamnă că vom putea obţine un rezultat mai bun. Noi suntem pregătiţi pentru orice. Ştim că FCSB este o echipă puternică, chiar dacă acum are şi câţiva jucători accidentaţi. Noi sperăm să câştigăm mâine, nu ne gândim la altceva decât la victorie. Este foarte important să nu gândim negativ. La început am crezut că Plzen este cea mai bună echipă din grupă, însă acum trebuie să recunoaştem că FCSB este în forma cea mai bună. De aceea noi trebuie să facem totul ca să câştigăm" a declarat antrenorul Bachar Barak în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul israelienilor nu a remarcat un jucător anume din echipa lui Dică însă e conștient că în lotul roș-albaștrilor există mulți jucători de viitor.

"Nu ne gândim la un jucător anume al celor de la FCSB. Ştim însă că ei au destui jucători buni. E foarte interesantă această combinaţie de la FCSB între jucători tineri foarte talentaţi şi jucători cu experienţă mare. Aceşti jucători tineri vor fi poate în viitor "perlele" echipei naţionale a României" a mai spus Bachar Barak.

Înaintea rundei a patra din grupa G, FCSB are maximum de puncte. Beer Sheva a adunat doar 3 puncte, la fel ca Viktoria Plzen și FC Lugano.

Partida dintre FCSB și Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.