• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Campioana României a decolat fără Marius Şumudică în această dimineaţă spre Austria pentru meciul pe care joi seară, de la ora 22:00, îl va disputa în compania formaţiei Austria Viena. Antrenorul care a adus primul titlu în palmaresul formaţiei din Giurgiu va fi însă pe bancă la partida cu principala contracandidată la ocuparea locului secund în Grupa E din Europa League. El a decis să zboare cu compania Tarom, la bordul avioanelor cărora zice că se simte cel mai bine. A plecat mai devreme în această dimineaţă şi urma să-i aştepte pe jucători la hotel. "La Tarom, piloţii mă ajută să trec mai uşor peste teama pe care o am de avion", a recunoscut Şumi.

Echipa a zburat spre Viena cu compania Lufthansa, iar de la Viena echipa se va întoarce în România cu autocarul, direct la Timişoara, pentru meciul ACS Poli. Jocul din Liga 1 se va disputa duminică, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în direct şi gratuit pe site-ul digisport.ro de către abonaţii RCS-RDS, iar cele mai importante faze din întâlnire vor putea fi vizionate la liber pe site şi pe telefonul mobil.

Despre meciul Austria Viena-Astra, joi, ora 22:00, LIVE TEXT pe digisport.ro, Geraldo e convins că Astra va face o figură frumoasă. "Nu e vorba despre vreo salvare financiară dacă mergem în primăvara europeană pentru că prin calificarea pana aici cred că finanţele clubului sunt asigurate pentru vreo doi ani. Din punct de vede sportiv ar fi însă o realizare excelentă", a spus fundaşul de 36 de ani.

După trei runde disputate, clasamentul Grupei E se prezintă aşa:
1. AS Roma 8 puncte
2. Austria Viena 5 puncte
3. Astra Giurgiu 4 puncte
4. Viktoria Plzen 3 puncte