• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra vrea sa reintre în calculele calificării în primăvara europeană. Campionii României o vor întâlni diseară, în deplasare, pe Austria Viena şi au nevoie uriaşă de un rezultat pozitiv. Viitorii adversari s-au impus cu 3-2 în meciul tur şi un nou succes i-ar trimite în 16-imi. Echipa lui Marius Şumudică are cu un punct mai puţin decât Austria Viena şi ocupă locul 3 în grupa E din Europa League.

"Am văzut că a fost o echipă puternică, cred că la primul meci am aşteptat un meci mai uşor, dar acum mergem cu mai multă atenţie şi cum am spus, sperăm ca ei să fie mai slabi de data asta şi noi mai concentraţi", a spus fundaşul campioanei, Geraldo Alves, completat de preşedintele grupării din Giurgiu, Dani Coman: "Întâlnim o echipă foarte bună, o echipă care ne-a bătut pe teren propriu, dar nu e o echipă atât de puternică cât să nu obţinem un rezultat favorabil . Calificarea ar însemna un pas important pentru fiecare jucător, pentru întregul club ar insemna un lucru mare, dar şi pentru fotbalul românesc. Am aduce puncte importante la coeficientul de ţară".

Astra a mai ajuns o singură dată în grupele Europa League şi a ratat prezenta în faza următoare. Nici austriecii nu au motive de bucurie - au fost eliminaţi, încă din grupe, în ultimele patru campanii din cupele europene.

Austria Viena - Astra se joacă în această seară, de la 22:05. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro. 

După 4 runde disputate, clasamentul Grupei E se prezintă astfel:

1. AS Roma 8 puncte
2. Austria Viena 5 puncte
3. Astra Giurgiu 4 puncte
4. Viktoria Plzen 3 puncte