• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

FCSB are un parcurs impecabil în actuala ediție a grupelor Europa League. Echipa lui Gigi Becali are 9 puncte după primele trei etape, dar patronul roș-albaștrilor vrea mai mult. Finanțatorul liderului din Liga 1 a trasat un nou obiectiv echipei - maximum de puncte în grupe.

Becali își dorește ca echipa sa să obțină victorii pe linie pentru a putea să fie cap de serie în ediția următoare a cupelor europene.

”Nu v-am spus după tragere că vreau 18 puncte? Sunt și banii importanți, că sunt 400.000 aproape. Dar mai important este coeficientul.

Noi avem coeficient foarte bun și la anul trebuie să fim capi de serie. Noi, Steaua, avem 70% din coeficientul României și toate celelalte 13 au 30%”, a declarat Becali, la Digi Sport Matinal.

Becali nu a ratat ocazia să-și ironizeze rivalii și consideră că este singurul care a făcut performanță cu echipa sa.

”Din 2003, toate s-au desființat. Singurul club care nu s-a desființat e Dinamo, dar n-a avut nicio performanță. Eu am adus din Europa 200 de milioane în țara mea. Și cică, dom'le, nu e emblema, e FCSB. Lăsați, bă, judecătorilor! Nu mai prostiți țara asta! Eu am plătit taxe pentru 200 de milioane! Vai, vai, vai!”, a mai spus Becali.

În acest moment, după 3 etape disputate, FCSB este lider în grupa G din Europa League, cu 9 puncte și un golaveraj de 7-2. Celelalte echipe din grupă (Lugano, Plzen și Be'er Sheva) au câte 3 puncte.

Partida dintre FCSB și Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT