• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua va întâlni Osmanlispor în meciul de debut în noul sezon din Europa League. La adversarii roș-albaștrilor sunt legitimați și foștii steliști Raul Rusescu și Lukasz Szukala. Dintre cei doi, doar atacantul va putea evolua împotriva Stelei, polonezul nefiind inclus în lotul trimis la UEFA.

Căpitan al Stelei, în perioada în care cei doi evoluau în tricoul roș-albaștrilor, Bourceanu consideră că partida cu Osmanlispor este extrem de importantă în privința calificării în primăvara europeană.

”Este o partidă importantă pentru noi. La prima vedere, Villarreal e favorită, noi și Osmanli ne luptăm la locul doi. Deși e prematur să vorbim, cine câștigă ia o opțiune importantă la calificarea în primăvara europeană. Din ce știu, e fosta Ankaraspor, o echipă cu nume în Turcia, o echipă care a făcut foarte mari investiții.

Îl cunosc personal pe antrenor, pe câțiva dintre jucători, meciul e deschis oricărui rezultat. E clar că la fiecare echipă din Turcia sunt jucători de valoare, sunt investiții, pentru a aduce acești jucători e nevoie de eforturi financiare foarte mari. Mulți au jucat la echipe bune, diferența dintre echipele mari din Turcia și cele medii nu e foarte mare”, a declarat Alexandru Bourceanu, în conferința de presă premergătoare jocului.

Bourceanu a vorbit și despre duelul cu fostul său coleg Raul Rusescu și a dezvăluit care este cel mai periculos jucător de la Osmanlispor.

”Rusescu marchează foarte des, sper să nu fie probleme pentru noi mâine. Toți jucătorii lor de atac sunt foarte buni, lumea vorbește mult de Webo, mie personal îmi place Lawal. Am jucat împotriva lui unul dintre cele mai grele meciuri din Turcia, în perioada în care am fost acolo”, a mai spus Bourceanu.

Partida dintre Steaua și Osmanlispor se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:05 și va fi în format live text pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.