• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Constantin Budescu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, susținută înaintea meciului cu Hapoel Be'er Sheva din grupele Europa League, despre situația lui Denis Alibec. Acesta a dezvăluit faptul că atacantul a fost supărat după ce a fost exclus din lot.

Budescu consideră că, atât el, cât și colegii săi, au de învățat de pe urma sancțiunii primite de Alibec. Acesta a fost exclus din lot pentru comportament nesportiv, după meciul cu Voluntari.

”Se antrenează bine acum, și-a revenit. A fost supărat după acel incident. Sper că am învățat cu toții din acest lucru”, a declarat Budescu, într-o conferință de presă.

Mijlocașul ofensiv a ajuns la FCSB în precedenta perioadă de transferuri și nu are de gând să-i părăsească pe roș-albaștri în curând.

”Nu mă gândesc la un transfer, nu e perioadă de transferuri și nu cred că se gândește nimeni la un transfer acum”, susține Budescu.

Budescu a vorbit și despre meciul cu Be'er Sheva. Acesta este convins că el și colegii săi pot face performanțe la FCSB.

”Putem scrie istorie! Sunt foarte mulți jucători tineri, valoroși. Au fost aduși cei mai buni tineri jucători din România. Putem face lucruri frumoase”, a încheiat Budescu.

În acest moment, după 3 etape disputate, FCSB este lider în grupa G din Europa League, cu 9 puncte și un golaveraj de 7-2. Celelalte echipe din grupă (Lugano, Plzen și Be'er Sheva) au câte 3 puncte.

Partida dintre FCSB și Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT