• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre Zlin și FC Copenhaga, din etapa a 3-a a Grupei F din Europa League, a fost marcat de incidente între fani, petrecute pe străzile din orașul ceh Olomouc și de o întrerupere de 20 de minute. În cele din urmă, întâlnirea s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Înaintea partidei, câțiva huligani din rândul fanilor celor două formații au umplut o stradă din apropierea stadionului cu torțe pe care le aruncau de pe un sens pe celălalt, fără a ține cont de gardurile amplasate de forțele ordine pe mijlocul arterei și nici măcar de prezența mașinilor de poliție cu girofarurile și cu sirenele pornite.

Nici în timpul partidei nu au lipsit problemele. Jocul s-a întrerupt în minutul 72, la scorul de 1-1, din cauza ceții dense care a cuprins orașul Olomouc și care a făcut ca partida să devină imposibil de jucat, pentru 20 de minute.

Zlin - Copenhaga

Cele două goluri fuseseră marcate în prima repriză: Zlin a deschis scorul prin Dame Diop (11), iar danezii au egalat prin Peter Ankersen (19). 1-1 a fost și scorul final al întâlnirii din etapa a 3-a din Grupa F din UEL, din care mai fac parte Lokomotiv Moscova și Sheriff Tiraspol.

Motivul pentru care jocul s-a jucat la Olomouc este că Zlin - debutantă în Europa League - nu are un stadion omologat pentru cupele europene. Arena echipei antrenate de Bohumil Panik are 6.375 de locuri.