• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo a revenit în Europa după o pauză de cinci ani, iar fanii alb-roşiilor nu au ratat ocazia de a se remarca încă o dată printr-o coregrafie spectaculoasă, la meciul de pe teren propriu cu Athletic Bilbao (1-1).

Imaginile cu ultraşii dinamovişti au devenit rapid virale pe internet, dar, în acelaşi timp, au devenit şi ţinta acuzaţiilor rivalilor de la Steaua, care îi acuză pe suporterii echipei lui Cosmin Contra de "plagiat".

"Împreună rescriem istoria", se putea citi pe un imens banner afişat la peluza de pe Arena Naţională, sub uriaşa coregrafie cu litera "D" scrisă de mână, simbolul de pe emblema lui Dinamo până în 1990.

În opinia susţinătorilor CSA Steaua, mesajul a fost inspirat de la cel al roş-albaştrilor, de la amicalul câştigat cu 3-0 în faţa lui Comprest Bucureşti, primul meci disputat de noua echipă a Armatei.

La partida respectivă, Peluza Sud Steaua a afişat la rândul său un banner uriaş, cu mesajul "Împreună continuăm istoria".

Deocamdată, dinamoviştii nu au reacţionat la acuzaţiile venite dinspre rivali. Pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan a postat un singur mesaj după meciul de aseară: "Atmosferă fabuloasă, PCH magnific!".