• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Alexandru Băluţă a fost remarcat de presa din Italia după meciul cu AC Milan. Ziariştii de la Gazzetta dello Sport i-au acordat 6,5, cea mai mare notă din tabăra oltenilor, şi l-au comparat cu Dries Mertens, de la Napoli.

De altfel, şi tactica "alb-albaştrilor" a fost asemănată cu cea a napoletanilor, care folosesc în atac jucători precum Mertens, Insigne şi Callejon.

"Şi eu îi spun Mertens câteodată". a recunoscut antrenorul oltenilor, Devis Mangia.

"Am vorbit şi cu Kessie în timpul meciului şi mi-a spus: fugiţi cam mult în atac", a declarat şi Alexandru Mitriţă.

Oltenii lui Mangia şi-ar dori ca această comparaţie cu Napoli să nu se oprească aici şi să se reflecte şi asupra rezultatelor. Gruparea din sudul Italiei nu a mai pierdut de cinci meciuri în faţa "rossonerrilor", iar pe San Siro a obţinut două victorii consecutive.

"Nu trebuie să ne tremure picioarele pentru că trebuie să dăm dovadă de maturitate acolo, trebuie să fim încrezători, să intrăm cu curaj şi sunt sigur că nu ne vom face de râs", a spus Băluţă, completat de Nicolae Calancea: "În afară de Screciu toţi avem o vârstă şi am mai jucat prin Liga 1, unii au mai jucat prin Europa League, Champions League, pe la naţională. O emoţie o să fie înainte de meci până la primul fluier, după aia trebuie să ne vedem de meci".

Craiova a pierdut la limită meciul tur cu AC Milan, scor 0-1, şi speră într-o minune pe San Siro joi, de la ora 21.45. Legendele Craiovei Maxima vor merge la Milano alături de echipa antrenată de Devis Mangia.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT