• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra Giurgiu a fost eliminată din Europa League, după ce a pierdut returul cu Genk, scor 0-1. Preşedintele campioanei României, Dani Coman, susţine că belgienii nu au fost cu nimic mai buni şi că diferenţa a fost făcută de maniera de arbitraj a olandezului Serdar Gozubuyuk.

"N-au fost cu nimic mai buni, diferenţa a fost făcuta de arbitraj. Suntem o ţară prea mică, nu cred că ne vor cei de sus în fotbalul mare. Mi s-a părut un arbitraj îngrozitor.

Mi-a plăcut jocul. Am avut posesie bună, determinare, ocazii, dar nu am fost lăsaţi să jucam. Nu putem să-l învinuim pe Silviu Lung la gol. A fost o lovitură liberă, un şut foarte bun. Cu toţii suntem de vină pentru această eliminare", a declarat Coman, la "Digi Sport Special".

Oficialul giurgiuvenilor crede că parcursul echipei lui Marius Şumudică în acest sezon european a fost unul admirabil.

"Un parcurs foarte bun, jucătorii merită apreciaţi pentru efort, pentru cum s-au prezentat la fiecare meci. Poate meritam mai mult la ce am arătat în acest parcurs european. Cred că merităm aprecieri pentru cum am reprezentat România în această campanie europeană", a precizat Coman.

Coman e convins că jucătorii nu se vor resimţi din punct de vedere fizic după partida din Belgia şi vor reuşi să obţină calificarea în play-off-ul Ligii 1.

"Nu cred că vor rămâne urme din punct de vedere fizic. Avem o echipă matură, jucători cu experienţă şi se vor recupera până la următorul meci. Obiectivul imediat e calificarea în play-off", a spus preşedintele campioanei.