• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Hapoel Be'er Sheva - FCSB 1-2. Harlem Gnohere și Nicolae Dică au fost principalii actori în victoria obținută de FCSB joi seară în Israel.

Antrenorul și-a ținut pe banca de rezerve principala "gură de foc" din acest sezon, iar nouarul a intrat în repriza a doua și a rezolvat meciul cu două goluri în decurs de 5 minute, primul dintre ele înscris la 22 de secunde de când îl înlocuise pe Florin Tănase.

"Au pus presiune pe noi, apoi a fost introducerea Bizonului și am reușit să marcăm două goluri și să câștigăm 3 puncte. Am vorbit cu Bizo azi înainte de joc și i-am explicat de ce nu joacă de la început. L-am preferat pe Tănase vârf, ca să fim mai dinamici și să cerem mingea între linii. Erau spații mari între fundașii centrali și mijlocași.

În a doua repriză mă gândeam să îl introduc proaspăt pe Gnohere, gândindu-mă că vom conduce sau va fi egal și vom avea nevoie să ținem mai bine de minge. Mă bucur pentru Bizo că a înțeles, a intrat și a marcat două goluri. A dat dovadă de profesionalism și asta le cer jucătorilor. Nu avem titulari și rezerve, important e să dea totul pe teren atunci când intră", a spus Nicolae Dică, la postul de televizune ProX.

Gnohere (29 de ani) a ajuns la 7 goluri în acest sezon și este cel mai bun marcator de la FCSB. Pe lângă cele două reușite de la Be'er Sheva, mai are 5 în campionat.

Al doilea marcator de la FCSB în actuala stagiune este Florinel Coman, cu 5 goluri (4 în Liga 1 și unul în Europa League), urmat de Dennis Man, cu 4 reușite - toate în Liga 1.