• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 2-0. După a doua înfrângere fără gol marcat într-o singură săptămână, antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, minimalizează efectele insuccesului din Cehia, cu toate că și-ar fi dorit o victorie. Gândul tehnicianului se îndreaptă deja la următorul meci, cel cu Astra, care îi poate readuce pe roș-albaștri pe primul loc în Liga 1, adevăratul obiectiv.

Dică încă nu a apucat să discute cu jucătorii după meciul pierdut în etapa a 5-a a Grupei G din Europa League

"Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Nu am făcut un meci bun în această seară. Cei de la Plzen au reușit să marcheze două goluri și asa s-a scris istoria jocului. Nu am vorbit cu băieții în vestiar, niciodată nu vorbesc imediat după meci. Nu regret că am lăsat jucători în afara lotului, obiectivul principal este campionatul. Eram deja calificați, dar ne doream să câștigăm și acest joc", a spus Nicolae Dică, la postul ProX.

Pentru FCSB urmează meciul din etapa a 19-a a Ligii 1, cu Astra. Partida e programată luni, 27 noiembrie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Dică e liniștit, înainte de meciul cu Astra.

"Meciul cu Astra este unul important. Antrenez jucători cu caractere puternice, nu s-a întâmplat nimic. Suntem pe primul loc în Europa, pe locul al doilea în campionat", a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT