• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2. Enache a oferit o declarație greu de înțeles la finalul partidei cu Hapoel, în condițiile în care Benzar va lipsi de pe gazon nu mai puțin de 3 săptămâni și el a intrat pe teren chiar în locul jucătorului accidentat.

Roș-albaștrii au plecat cu trei puncte din Israel, dar au suferit o pierdere importantă. În minutul 19, Romario Benzar s-a accidentat şi a fost înlocuit de Gabriel Enache, neavând nicio şansă de a continua meciul.

Fostul jucător al Astrei pare însă că a văzut alt meci, judecând după declarația halucinantă pe care a oferit-o la final. Benzar a fost cărat de oamenii din stafful medical chiar prin fața lui Enache, având un elastic şi gheaţă la coapsa dreaptă. 

"A doua repriză a fost mult mai bună, dar important e că am făcut un meci foarte bun și că nu ne-am accidentat și am ieșit sănătoși de pe teren. Am trăit periculos finalul de meci dar am avut încredere în noi. Am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe foarte puternice în ofensivă. Am știut să gestionăm foarte bine meciul" a declarat Enache la finalul partidei din Israel.